‘Barcelona 1714’
07/11/2019 a les 20 h a CineCiutat

Fitxa tècnica
País: Estat espanyol
Any: 2019
Gènere: drama bèl·lic
Durada: 124 min.
VO: català
Direcció: Anna Maria Bofarull
Guió: Anna Maria Bofarull
Productora: KaBoGa
Producció: Heiko Kraft, Anna M. Bofarull i Marian Matachana
Música: Gerard Pastor amb Furius Music Orchestra

Repartiment
Els protagonistes són Alba Brunet i Bernat Quintana i, entre els actors de repartiment, destaquen Juanjo Puigcorbé, Àlex Casanovas, Miquel Sitjar, Francesc Garrido, Ferran Carvajal, Mikel Iglesias, Oriol Grau, Fermí Fernández, Txe Arana, Joan Negrié i Mercè Rovira, entre molts d’altres.

Al llargmetratge, també hi ha aparicions especials de l’actor Toni Albà, Lluís Gavaldà (cantant d’Els Pets), Joan Fortuny (músic de la Companyia Elèctrica Dharma) i els periodistes Elisabet Carnicé i Raquel Sans.

Sinopsi
Guerra, passió, traïció i resistència són alguns dels ingredients de la primera gran producció rodada en català ambientada a la Guerra de Successió. Barcelona 1714 explica la història d’amor d’Agnès, una jove que intenta sobreviure en una ciutat on l’empremta de la guerra està present a cada racó. Amb la vitalitat de la seva joventut, Agnès aspira a poder fugir de Barcelona i viure, fet que no pot entendre en Jan, l’home a qui estima, un jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva terra. Mentrestant, 40.000 soldats es preparen per assaltar Barcelona i uns altres 6.000 homes els esperen disposats a defensar-la.