OCTUBRE 2019

Cinemacat continua i incorpora cinema infantil a la seva programació

El projecte de cinema en català a les Balears Cinemacat continua aquest curs amb un nou format en la programació i moltes novetats.

Cinemacat és un projecte de l’Obra Cultural Balear, ara amb el suport de Direcció General de Política Lingüística, amb què es pretén aconseguir una programació estable de cinema en català de qualitat arreu de les Illes.

Després de l’èxit obtengut durant la primera temporada de Cinemacat, amb 24 projeccions en català o subtitulades en català a CineCiutat, l’OCB anuncia ara la incorporació de pel·lícules doblades en català per a infants amb la iniciativa CineCiutat Nins.

 

GENER 2019

Neix Cinemacat, una nova iniciativa de cinema en català a les Balears

Comença el projecte Cinemacat que oferirà projeccions de pel·lícules en versió original en català o subtitulades al català, una iniciativa de l’Obra Cultural Balear, organitzada conjuntament per l’OCB, Cineciutat i la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura. La iniciativa pretén esdevenir l’embrió d’una futura programació estable de cinema en català en primer terme a Palma i posteriorment a altres localitats.

Les projeccions tendran lloc a Cineciutat i el públic hi podrà trobar, a partir d’ara, cada dijous a les 20.30 h un nou títol en versió original en català o subtitulat en català.

Per a difondre la iniciativa s’ha habilitat aquesta web on s’oferirà informació de les pel·lícules programades i totes les novetats relacionades amb les properes projeccions. També s’han obert perfils a les principals xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram) per a facilitar l’accés als diferents continguts.